Voor de aanleg van Snel Internet Groningen in de gemeente Loppersum dient minimaal de helft mee te doen. Vindt u aanleg belangrijk en woont u in de gemeente Loppersum? Word dan ambassadeur en help mee dit percentage te halen!

Voor de aanleg binnen een gemeente is een minimum deelname van 50% van de bewoners op de witte adressen vereist. De witte adressen zijn de adressen waar nu nog geen snel internet verkrijgbaar is. Als ambassadeur kunt u helpen dit te bereiken en er zo aan bijdragen dat de bewoners in het buitengebied op snel internet worden aangesloten. In Loppersum zijn we nog op zoek naar ambassadeurs. Doet u mee?

Word-ambassadeur-1

Wat doet een ambassadeur?

Als ambassadeur helpt u mee om voor iedereen in het buitengebied van uw gemeente een snelle internet verbinding te realiseren. De rol van een ambassadeur kan mede op basis van uw eigen voorkeur verschillend ingevuld worden. Zo kunt u meehelpen bij de organisatie van een informatieavond voor bewoners, een bijdrage leveren aan het informatiekrantje in uw gemeente of in uw eigen vereniging of omgeving de deelname aanmoedigen door de medebewoners hier over voor te lichten.

Aanmelden als ambassadeur

Wilt u zich aanmelden als ambassadeur in uw gemeente? Stuur dan een e-mail met daarin uw naam, uw gemeente en emailadres naar [email protected].

Wij gaan graag met u in overleg om te horen wat uw ideeën zijn. Alleen door samen op te trekken, kunnen we de aanleg tot een succes maken!