Voor de aanleg van Snel Internet Groningen in de gemeente Ten Boer dient minimaal de helft mee te doen. Vindt u snel internet belangrijk en woont u in de gemeente Ten Boer? Word dan ambassadeur en help mee dit percentage te halen!

Voor de aanleg van snel internet binnen een gemeente is een minimum deelname van 50% van de bewoners op de witte adressen vereist. De witte adressen zijn de adressen waar nu nog geen snel internet verkrijgbaar is. Als ambassadeur kunt u helpen dit te bereiken en er zo aan bijdragen dat de bewoners in het buitengebied op snel internet worden aangesloten. In de gemeente Ten Boer zijn we nog op zoek naar ambassadeurs. Doet u mee?

Wat doet een ambassadeur?

Als ambassadeur helpt u dus mee om ervoor te zorgen dat er voldoende aanmeldingen zijn om de aanleg in Ten Boer mogelijk te maken. De rol van een ambassadeur kan mede op basis van uw eigen voorkeur verschillend ingevuld worden. Zo kunt u meehelpen bij de organisatie van een informatieavond voor bewoners, een bijdrage leveren aan het informatiekrantje of in uw eigen vereniging of omgeving de deelname aanmoedigen door de medebewoners hierover voor te lichten.

Aanmelden als ambassadeur

Wilt u zich aanmelden als ambassadeur in de gemeente Ten Boer? Stuur dan een e-mail met daarin uw naam, uw woonplaats en emailadres naar [email protected].

Op maandagavond 19 november aanstaande organiseert Breedband Noord-Groningen in het Buurhoes een bijeenkomst om alle ambassadeurs in de gemeente Ten Boer te informeren over het project en te overleggen welke bijdrage iedere ambassadeur kan en wil leveren.

Breedband Noord-Groningen

Breedband Noord-Groningen is het gezamenlijke initiatief van de Noord-Groninger gemeenten Eemsmond, Delfzijl, Loppersum, Appingedam, Ten Boer, Winsum, De Marne, Bedum en de gemeente Midden-Groningen (voormalige gemeente Slochteren). Het project heeft als doel om de aanleg van snel internet in het buitengebied van de deelnemende gemeenten te helpen realiseren.