Wij houden u maandelijks via deze website op de hoogte van de ontwikkelingen bij Bennietgrijs.nl. Hieronder vindt u de stand van zaken per 1 augustus 2019.

Stand van zaken aanmeldingen

Tot en met juli 2019 zijn er 556 adressen aangemeld bij Bennietgrijs.nl. Dit zijn de adressen die binnen het werkgebied van Breedband Noord-Groningen vallen (binnen de gemeenten Het Hogeland, Delfzijl, Appingedam, Loppersum en de voormalige gemeenten Ten Boer en Slochteren). Er komen momenteel ook veel aanmeldingen binnen van buiten dit gebied. Na afronding van ons project dragen wij deze over aan de provincie.

Onze telecomspecialist gaat na de vakantieperiode verder met het doen van metingen in de voormalige gemeente Slochteren. In onderstaande tabel vindt u de huidige stand van zaken.

Aanmeldingen-Bennietgrijs-juli-2019-1

Contact met marktpartijen

Ondanks de vakantieperiode loopt het overleg met de marktpartijen door. Een definitieve oplossing hebben we echter nog niet kunnen bereiken.

Wat betekent dit voor mijn adres?

Op dit moment blijven de gevolgen voor ieder specifiek adres momenteel onveranderd. Hierover leest u meer in de update van april 2019.