Snel internet biedt allerlei kansen voor verschillende doelgroepen in het buitengebied:

**Onderwijs
**Misschien komt u vaak op scholen omdat u docent bent of zelf schoolgaande kinderen heeft. Uiteraard wilt u dat de school gebruik maakt van de beste lesmethoden. Steeds vaker gaat het om online lesmethoden die beter aansluiten bij de belevingswereld van jongeren. Wat heeft uw school aan breedband?

Zorg
Wellicht maakt u gebruik van allerlei zorgvoorzieningen. Dankzij sensoren is de gezondheid steeds beter in de gaten te houden. En met een videoverbinding kunnen patiënten en artsen veel makkelijker contact leggen. De zorg komt daardoor dichter bij huis en meer mensen kunnen langer zelfstandig wonen. Wat heeft u als patiënt of arts aan breedband?

Landbouw
De dagelijkse bedrijfsvoering van boerenbedrijven is in de loop der jaren sterk gedigitaliseerd. Het groeiproces van gewassen en vee wordt met sensoren nauwkeurig gevolgd. Ook moeten boeren steeds grotere databestanden delen met overheden. Agrarische ondernemers zijn tegenwoordig high-tech bedrijven en permanent verbonden met het internet. Wat heeft uw boerenbedrijf aan breedband?

**Privé
**In huishoudens zijn apparaten steeds vaker en intensiever verbonden met het internet. Er worden spellen gespeeld, films gekeken, informatie opgezocht, muziek geluisterd, terwijl slimme meters het energiegebruik in de gaten houden. Wat heeft uw huishouden aan breedband?

Ondernemers
Steeds meer ondernemers willen onafhankelijk van plaats en tijd kunnen werken, bestanden delen en overleg kunnen voeren met medewerkers, opdrachtgevers of afnemers. Ook bieden zij steeds vaker hun producten aan via eigen webshops. Wat heeft uw onderneming aan breedband?