Voor de aanleg binnen een gemeente is een minimum deelname van 50% van de bewoners op de witte adressen vereist. Als ambassadeur kunt u helpen dit te bereiken en er zo aan bijdragen dat de bewoners in het buitengebied op snel internet worden aangesloten. Doet u mee?

KabelNoord is het bedrijf dat de internetdiensten gaat leveren. Tijdens de vraagbundeling gaat dit bedrijf de vraag naar snel internet inventariseren. Wanneer in een gemeente 50% van de ‘witte’ adressen aangeeft snel internet te willen en bij KabelNoord een abonnement afsluit, begint het bedrijf Rodin met de aanleg van de infrastructuur.

Wat doet een ambassadeur?

Als ambassadeur helpt u mee om er zeker van te zijn dat uw gemeente (zo snel mogelijk) wordt ontsloten. De rol van een ambassadeur kan heel verschillend zijn. Zo kunt u meehelpen bij de organisatie van een informatieavond, een bijdrage leveren aan het informatiekrantje in uw gemeente of in uw eigen vereniging of omgeving de deelname aanmoedigen.

Aanmelden als ambassadeur

Wilt u zich aanmelden als ambassadeur in uw gemeente? Stuur dan een e-mail met daarin uw naam, uw gemeente en emailadres naar [email protected].

Informatieavonden voor ambassadeurs

Tijdens een informatieavond per gemeente gaan wij met u in gesprek over de rol van de ambassadeurs. Per gemeente plaatsen wij hiervoor een oproep. Hou dus onze website in de gaten.

Heeft u zich al aangemeld als ambassadeur? Dan ontvangt u van ons apart een uitnodiging voor de informatieavond in uw gemeente. Heeft u deze uitnodiging niet ontvangen? Wilt u zich dan alsnog aanmelden via e-mail?

Wij gaan graag met u in overleg om te horen wat uw ideeën zijn. Alleen door samen op te trekken, kunnen we het project tot een succes maken!